Internationale verhuizingen

De Oranje verhuizers uit Baarn

Internationale verhuizingen – soepeltjes geregeld

Verhuizingen naar het buitenland is een hele onderneming. Of u nu binnen of buiten Europa verhuist, het vraagt om een goede voorbereiding en bijzondere aandacht. U verhuist niet iedere dag naar het buitenland, dus waar moet u nu previes op letten? Gelukkig verhuizen wij wel elke dag en ook regelmatig naar het buitenland. Laat ons daarom al het zware werk van u overnemen!

– Welke formaliteiten moet u regelen?
– Wat zijn de perfecte verpakkingen voor al uw dierbare spullen
– Moet u gebruik maken van zee- of luchtvracht?

Besteed uw tijd aan wat echt belangrijk is

Laten we eerlijk zijn, tijdens een verhuizing heeft u het al druk genoeg met het boeken van tickets, het vinden van een nieuwe woonruimte en/of scholen en nog even die kostbare tijd doorbrengen met uw dierbaren die achterblijven.

Vragen

Het laatste wat u wilt is de antwoorden op de bovenste vragen opzoeken en achternalopen. Dankzij onze professionele kennis en ervaring kunt u met een gerust hart de formele kant van de verhuizing aan ons overlaten.

Efficient

Wijj zorgen ervoor dat uw zendingen efficient worden verstuurd en voorkomen onaangename verrassingen. Zo kunt u ontspannen aan uw nieuwe avontuur beginnen. En als u uw spullen eerder uit uw oude woning moet verwijderen voordat u het naar een nieuwe woning kunt sturen, helpen wij u ook met tijdelijke opslag.

Onze internationale bestemmingen

Twee steden waar wij regelmatig naartoe rijden zijn de schitterende wereldsteden Parijs en Londen. Maar ook als u naar andere Europese bestemmingen verhuist, dan helpen wij u graag met het transport naar:

– Duitsland
– Belgie
– Luxemburg
– Frankrijk
– Noord-Italie
– Oostenrijk
– Zwitserland

Voor zendingen per zee- en luchtvracht verzorgen wij het gehele traject van huis tot huis.

Zorgeloos internationaal verhuizen is nog nooit zo gemakkelijk geweest met onze volledige ondersteuning. Neem daarom snel contact met ons op en vraag een vrijblijvende offerte aan.