Opslag

De Oranje verhuizers uit Baarn

Tijdelijke meubelopslag in beveiligde containers

Spannend! U gaat verhuizen. Wellicht is dit naar de volgende straat, een andere provincie of de andere kant van de wereld, Het zou ideaal zijn als u al uw spullen direct van het ene huis naar het andere kunt overbrengen. waar u ook naartoe vertrekt. In werkelijkheid gaat dit er soms iets anders aan toe:

– U kunt niet alijd diect uw nieuwe woning in
– Misschien verhuist u naar een kleinere woning en wilt u spullen bewaren die niet meer in het huis passen
– Uw huis staat te koop en u heeft opslagruimte nodig voor bezichtigingen

Aantrekkelijke tarieven voor korte en lange opslag

U weet niet altijd van tevoren of uw tijdelijke meubelopslag voor lange of korte termijn nodig heeft. Wij bieden beide opties voor zeer aantrekkelijke tarieven. Naast uw inboedel kunt u ook bij ons terecht voor de opslag van archieven, muziekinstrumenten zoals piano’s en bedrijfsinventarissen.

Temperatuur gecontroleerd

Als uw inboedel tijdelijk opgeslagen moet worden, dan kan dit in één van onze speciale containers voor meubelopslag. De moderne containers hebben een capaciteit van 10m3 en zijn temperatuur gecontroleerd. Temperatuurgevoelige laadkisten beschermen gevoelige producten zoals eten en medicijnen tegen luchtvochtigheid en ongunstige temperaturen. Hierdoor zijn containers dan ook ideaal om uw persoonlijke en dierbare spullen tijdelijk in op te slaan.

Beveiligd

Wij laden uw meubelstukken voor uw deur in. Vervolgens sluiten we de containers af zodat niemand hier meer toegang tot heeft. Pas op het moment dat de container bij uw nieuwe woning wordt afgeleverd, openen we de beveiligde container weer. Voor een succesvolle verhuizing garanderen wij niet alleen dat uw inboedel respectvol en vakkundig geladen wordt, maar wij gebruiken hier ook de juiste verpakkingsmaterialen voor.