Verpakkingsmaterialen

De Oranje verhuizers uit Baarn

Goed ingepakt met de juiste verhuismaterialen

Een goede verpakking is er eentje waarbij al uw spullen onbeschadigd bij het nieuwe adres aankomen. Daarom maken wij gebruik van professioneel en sterk verhuismateriaal om uw inboedel te waarborgen. Onze verhuisdozen zijn stevig zodat u uw spullen onbeschadigd kunt vervoeren zonder dat de bodem doorzakt.

Verkoop verhuismaterialen

Waarschijnlijk heeft u voor de verhuizing geen verhuizdozen in uw bezit, of in ieder geval niet genoeg. Wij verkopen daarom stevige verhuismaterialen om u te helpen uw hele inboedel te verplaatsen. U bepaalt zelf hoeveel u er nodig heeft en welk formaat. Voor die zware boeken kunt u een boekendoos (met handgreep) kopen, terwijl u die mooie schilderijen in een speciale schilderijdoos schuift zodat het tijdens het vervoer niet beschadigd. Voor glaswerk zijn er dozen beschikbaar met vakverdeling en uw hangkleding past mooi in een garderobedoos. Om uw spullen extra te beschermen is luchtkussenfolie ideaal. terwijl u met onze plakband de dozen stevig afsluit.

Verhuur verhuismaterialen

Heeft u na de verhuizing geen zin in een stapel verhuisdozen die u ergens moet opbergen of bent u op zoek naar een goedkope optie? Dan kunt u ook bij ons terecht voor de verhuur van materialen. Als u netjes met de verhuisdozen omgaat, kunt u ze na gebruik gewoon weer bij ons inleveren. Naast de verhuisdozen zelf verhuren wij ook andere verhuisspullen zoals verhuisdekens, touw en blok of verlenghaken, maar ook een steekwagen of platte kar.